Nu mai sta pe ganduri si aplica pentru un job in videochat. Suna acum la telefon 0767.333.703 si vino in echipa studioului de videochat din Iasi - Atlantic Studio

Angajari videochat Iasi


Suna-ne sau scrie-ne, nu avem multe cerinte pentru a te putea angaja.
Angajarea in studioul de videochat Atlantic Studio Iasi se face in 3 pasi simpli si rapizi.

1

Intra in legatura
cu noi

Primul pas, este sa ne contactezi la numarul de telefon 0767 333 703, sau poti sa ne trimiti un mesaj SMS sau prin WhatsApp.

2

Ne intalnim sa
ne cunoastem

Odata stabilita o intalnire cu noi, ne vedem la ora stabilita la studio. Sa fii relaxata, nu este un interviu ci mai degraba un pas pentru a ne cunoaste mai bine.

3

Incepi sa faci bani

Daca ti-a placut ceea ce incercam noi sa realizam si de ce noi facem videochatul sa fie mai profesionalist fata de ceea ce stiai si stabilim prima sedinta foto.

Vrei sa devii model de videochat ?


Daca esti interesata de un job in videochat si iti doresti sa devii independenta, sa nu mai depinzi de nimeni si sa cheltuiesti banii tai fara ca nimeni sa te judece, atunci completeaza formularul de AICI cu cateva detalii despre tine si una din colegele noastre te va contacta in cel mai scurt timp posibil!

Daca nu te descurci poti trimite un mesaj pe WhatsApp sau pe telefon in care sa dai cateva detalii despre tine si noi te vom contacta imediat ce primim mesajul tau ! Va asteptam la interviu !

Programul este structurat pe 3 ture:


Tura de dimineata de la 7:00-15:00 cu o ora pauza de masa

Tura de dupa-amiaza de la 15:00-23:00 cu o ora pauza de masa

Tura de noapte de la 23:00-7:00 cu o ora pauza de masa

Programul in studioul de videochat Atlantic este astfel structurat pentru un maxim de flexibilitate si performanta.

CE ESTE VIDEOCHATUL


Videochatul reprezinta un job ca oricare altul. De fapt acesta este secretul prin care faci bani in videochat: il tratezi cu aceeasi seriozitate ca pe orice alt job.

Diferenta dintre videochat si alte job-uri, este ca faci bani distrandu-te. Videochatul este exact asa cum suna video si chat (discutie video) reprezinta modalitatea de a comunica cu una sau mai multe persoane prin intermediul unui calculator si a unei camere video. Conversatiile tin de fiecare model in parte, teme variate de la hobby-uri, calatorii, carti, muzica, dar si teme cu caracter erotic.

Un avantaj al videochatului este ca modelul poate sa aleaga membrii cu care sa discute, si, implicit, poate conduce conversatia spre tema dorita. Cu alte cuvinte ceva gen Facebook sau Yahoo messanger. Singura diferenta este ca esti platit.

Echipa noastra va sta la dispozitie cu toate informatiile necesare pentru a putea castiga bani si pentru a atinge un salariu peste 3.000 Euro lunar. Modelul are la dispozitie timp si un trainer dedicat care sa-l indrume pas cu pas spre castiguri cat mai mari!

Call Now Button
×

Powered by WhatsApp Chat

× Ne poti scrie aici WhatsApp