In studioul Atlantic vei intalni colege prietenoase, o atmosfera relaxanta, dotarii si un ambient menit sa iti puna in evidenta atuurile pentru ca tu sa stralucesti si sa te simti bine

AVANTAJE VIDEOCHAT


Studio Videochat Iasi - Atlantic Studio

Ai program flexibil. De fapt, programul ti-l faci dupa bunul plac dar poti lucra si de acasa in anumite zile. Programul poate fi conceput in functie de necesitatile tale. Suntem intelegatori si putem negocia in asa fel incat toata lumea sa fie multumita si fericita.

Se plateste destul de bine, de fapt, daca ne gandim mai bine, salariul este cu mult peste medie fata de salariile din alte domenii. Alaturi de echipa noastra, vei avea parte de castiguri esentiale, bonusuri si premii de care te vei bucura din plin.

Exista discretie si anonimat. Site-urile pe care se lucreaza pot bloca utilizatorii din anumite tari, printre care si Romania, bineinteles. Am tratat toate modelele noastre cu respect si am reusit sa le aratam calea spre succes in acest domeniu al videochatului.

Avem cea mai buna calitate a imaginii. Asa cum tehnologia a avansat si cum cerintele site-urilor de videochat cer o calitate a imaginii buna, ne-am dotat studioul cu camere web performate pentru a asigura calitatea necesara cerintelor lor. O calitate a imaginii asigura un rating bun pentru contul modelului de videochat.

Training personal. Atlantic Studio asigura un training individual pe toata durata colaborarii cu noi. Totul depinde de tine cat de repede vei acumula informatiile echipei noastre de training. Modele noastre care au urmat toti pasi si care au fost atente au reusit sa parcurga aceasta etapa de pregatire, iar acum se bucura de castiguri semnificative.


Aplica acum
 

TESTIMONIALE VIDEOCHAT


Cateva marturii facute de modele de videochat care lucreaza in studioul de videochat Atlantic Studio

 
  • Toate prietenele mele lucrau in acest domeniu, iar eu eram singura care inca nu acceptam acest lucru. Am fost convinsa de una din ele sa incerc pentru ca nu este chiar asa de greu si se poate castiga destul de bine din acest job - model videochat. Am inceput sceptica, insa dupa cateva luni am reusit sa castig mai mult decat prietena mea
    Laura
  • Sunt model videochat si lucrez in acest domeniu de sase ani. Am trecut prin multe studiouri de videochat si am petrecut mult timp langa alte modele. Pot sa spun ca acest Atlantic Studio mi-a oferit cele mai bune conditii, am fost inteleasa si am fost rasplatita pentru munca depusa.
    Dana
  • Pot spune ca sunt foarte multumita de echipa Atlantic Studio. Este o echipa profesionista bine organizata care te poate ajuta oricand ai nevoie. Am avut incredere in ei si am pus in practica ce am invatat de la echipa lor de training. Asa am reusit sa trec peste inhibitii si sa pot avea venituri semnificative in fiecare luna.
    Iulia

VIDEOCHAT IASI


Videochatul este una din putinele activitatile legale din Romania unde se poate castiga mult, foarte mult sau extraordinar de mult. Primul, si cel mai mare, avantaj este ca te poti angaja in videochat fara sa ai experienta. Experienta in domeniu se dobandeste chiar in timp ce lucrezi si castigi. Echipa manageriala a studioului de videochat Atlantic Studio Iasi are experienta in videochat. Asiguram modelelor noastre cele mai bune conditii de lucru, pentru ca vrem sa fim considerati o familie, nu doar o firma.

Seriozitatea si putina dorinta de implicare sunt ingredientele reusitei. Nu este nevoie sa arati ca un fotomodel, dar este util sa fii o persoana deschisa si sociabila, sa iti fie usor sa comunici cu alti oameni.


Formular de recrutare
Call Now Button
×

Powered by WhatsApp Chat

× Ne poti scrie aici WhatsApp