Ne ajutam modelele sa fie cele mai bune, sa aiba parte de cele mai bune sfaturi si sa se distreze, sa devina independente si sa isi pastreze libertatea

STUDIO VIDEOCHAT IASI


Atlantic Studio este un studio de videochat din Iasi, complet diferit si unic fata de ceea ce erai obisnuita, in orasul Iasi. Studioul nostru aduce ceva fresh si complet diferit in stilul de munca al unui model de videochat. Aceasta diferenta o vei simti inca din primele secunde din momentul in care ne-ai pasit pragul, la sedintele foto/video, la sesiunile de training tinute regulat cu modelele noastre si la atmosfera generala din studio.

Echipa Atlantic Studio iti ofera sansa de a castiga un salariu intre 1.000 - 3.000 Euro lunar! Totul este gandit in asa fel incat sa-ti ofere certitudinea unui venit constant, insa in acelasi timp sa te motiveze sa faci si mai multi bani. Fiind studenta ori angajata intr-un alt domeniu, iti este greu sa faci fata orarului de la facultate sau job, si in acelasi timp sa ai si posibilitatea de a face fata cheltuielilor, sau mai mult, sa iti permiti tot ce iti doresti.

Daca nu ai crezut pana acum ca poti imbina utilul cu placutul, vei descoperi ca videochatul este o activitate interesanta si foarte bine platita. Iti vei imbunatati cunostintele in limba engleza sau franceza, te vei redescoperi pe tine insati, vei invata sa te autoapreciezi, si o lume intreaga te va admira si-ti va spune zilnic cat de frumoasa esti! Tot ce trebuie sa faci este sa fii draguta, sociabila, plina de viata si sa stii o limba straina, restul te invatam noi!


Aplica acum
 

OFERTA ATLANTIC STUDIO


Videochatul este un job din care se castiga foarte bine si unde oricine poate sa-si castige independenta la care viseaza multi!

 

 

Bonusuri lunare si periodice care constau in vacante la mare vara sau la munte iarna.


Program flexibil. Poti opta pentru un program de 8h sau pentru un program de 6h, si de asemenea flexibilitatea turelor.

 

Confidentialitate 100%. Site-urile cu care lucram nu pot fi accesate din Romania. Persoanele care nu colaboreaza cu studioul nostru nu au acces in locatie.

 

Salariu garantat pana la 3000 ron / luna + comision. Salariul garantat se ofera in functie de termenii si conditiile din contract

MODEL VIDEOCHAT


Daca esti interesata de acest job si iti doresti sa devii independenta, sa nu mai depinzi de nimeni si sa cheltuiesti banii tai fara ca nimeni sa te judece, atunci completeaza formularul de AICI cu cateva detalii despre tine si una din colegele noastre te va contacta in cel mai scurt timp posibil! Daca nu te descurci poti trimite un mesaj pe WhatsApp sau pe telefon in care sa dai cateva detalii despre tine si noi te vom contacta imediat ce primim mesajul tau ! Va asteptam la interviu !

Am dotat studioul Atlantic si continuam sa o facem regulat, cu cele mai bune echipamente tehnice, pentru ca tu sa iti poti desfasura activitatea in cele mai bune si moderne conditii. Impreuna cu site-urile partenere, ne-am asigurat ca fiecare camera in parte dispune de tot necesarul tehnic pentru a respecta chiar si cele mai exigente cerinte. Facem tot posibilul pentru ca farmecul si prezenta ta online, sa fie remarcata de cati mai multi admiratori.


Angajari videochat
Call Now Button
×

Powered by WhatsApp Chat

× Ne poti scrie aici WhatsApp