Echipa Atlantic Studio


Ne mândrim cu modelele Atlantic.🤩 Tu câți bani vrei să câștigi?🤑

0767 333 703

A venit momentul să ne cunoști!


Povestea noastră a început în urma cu 7 ani și a fost un vis mare cu un început modest în industria videochat-ului. Prin multă muncă, nopți nedormite, determinare și perseverență ne-am apropiat cu pași repezi de acel vis.

În acești ani am învățat foarte multe lecții: videochat-ul este o artă, nu doar un loc de muncă, echipa cu care lucrezi este ca o familie, oamenii vorbesc multe dar acțiunile cântăresc cât 1000 de vorbe.


Trainerii și personalul tehnic de elită au o experiență deosebită și sunt pregătite periodic, pentru a fi la curent cu noutățile din domeniu și a vă putea învăța ultimele tehnici de comunicare. Staff-ul nostru este format din persoane cu experiență în domeniu, capabile să creeze pentru fiecare model în parte un concept unic, individualizat.

La Atlantic Studio avem o echipă capabilă, care te respectă, te ascultă și te înțelege, dar în primul rând capabilă să te ajute să crești în plan personal și financiar. Cu noi vei trece peste nesiguranță, îți vei învinge eventualele complexe, temerile și vei învăța să ai încredere în tine, vei avea nenumărate satisfacții financiare, bineînțeles, dar cel mai important, vei evolua!


Hai sa ne cunosteam

Atlantic Studio reprezintă un studio cu o locație caldă și primitoare, unde vei întâlni o echipa specială, creată din traineri și manageri de top care te vor ajuta și susține pe tot parcursul formării tale. Ne dăm interesul zi de zi pentru a fi pe prima poziție și pentru a vă oferi toate condițiile necesare pentru ca să vă puteți îndeplini toate dorințele.