Incercam sa aducem ceva fresh in Iasi, incercam sa scoatem din monotonie jobul de model videochat si sa demonstram ca se poate cu mult mai bine

 

INTREBARI FRECVENTE


Daca nu ai crezut pana acum ca poti imbina utilul cu placutul, vei descoperi o activitate interesanta si foarte bine platita.

 

Cum pot sa procedez pentru un interviu?

Suna la numarul de telefon 0767 333 703 sau completeaza formularul de recrutare de AICI cu datele tale si noi te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a programa un interviu.

Trebuie sa dau si proba la acest interviu?

Nu vei da nici o proba, va fi o discutie deschisa intre tine si persoana care va sustine interviul. Ulterior, vei face un tur al studioului si ti se va raspunde la toate intrebarile tale.

Ce program de munca voi avea?

Programul la studioul noastru va fi flexibil. Iti poti alege si tura de munca dupa cum doresti. Pentru a avea incasari bune iti recomandam sa muncesti cel putin 40 de ore pe saptamana.

Sunt studenta cum procedez?

Daca esti studenta si nu vrei sa pierzi examenele sau restantele tale, suntem intelegatori. Iti poti lua concediu de odihna in perioada examenelor.

Trebuie sa am o greutate anume?

Acceptam toate fetele care sunt dornice sa munceasca si care vor sa munceasca in acest domeniu indiferent de greutatea lor.

Trebuie sa stiu limba engleza?

Este bine sa ai un minim de cunostinta a limbi engleze pentru a putea conversa. Acest domeniu te va ajuta sa iti aprofundezi aceste cunostinte in timp.

Confidentialitate?

Atlantic Studio iti asigura confidentialitatea datelor tale. Sedintele foto vor fi facute si prelucrate de fotografii studio-ului nostru.

Cum voi fi platita?

Plata se va face de doua ori pe luna. Luna va avea doua perioade. Vei avea parte si de premii si de bonusuri.

ANGAJARI VIDEOCHAT IASI


Tinem foarte mult la intimitatea ta si iti oferim garantia ca doar membrii site-urilor au acces la show-urile tale private. Profilele tale nu vor fi vizibile din Romania si ai posibilitate sa blochezi orice alta tara doresti. Ne straduim sa iti oferim toate conditiile necesare pentru a-ti desfasura activitatea fara probleme si tinem cont de toate opiniile tale.

Intra in echipa Atlantic Studio si completeaza formularul de angajare! Trainingul oferit de Atlantic Studio este 100% gratuit, iar durata lui tine pe toata perioada colaborarii noastre.

Cu ajutorul echipei Atlantic Studio Videochat Iasi vei reusi sa iti atingi telurile. Incurajam dezvoltarea prin naturalete si imbunatatirea tehnicilor de conversatie, iar in acest sens oferim training, cursuri de limba engleza, sfaturi pentru un look adecvat in fata camerei video, scenarii si conversatii pentru fiecare tipologie de persoana in parte. Nu incurajam falsitatea si iti dam ocazia sa iti folosesti creativitatea fara constrangeri pentru a avea parte de o atmosfera relaxata, placuta si, cel mai important, profitabila.

Oferim comision fix si bonusuri in baza contractului pe drepturi de autor si astfel vei beneficia de un venit lunar raportat la eficienta muncii tale. Pe langa acesta, Atlantic Studio isi motiveaza toate modelele printr-o serie de bonusuri de performanta, bonusuri care pot insemna castiguri foarte mari pentru tine bonusuri lunare si periodice pentru atingerea targetului pana la bonusuri insemnand obiecte de valoare, excursii si multe alte surprize.

Call Now Button
×

Powered by WhatsApp Chat

× Ne poti scrie aici WhatsApp