Succesul te așteaptă


Will it be easy? 🤔 Nope. Worth it? Absolutely!💯

0767 333 703

Atlantic Studio


Atlantic Studio este unul dintre cele mai vechi și profesioniste studiouri din Iași.

Studioul nostru s-a lansat în România în anul 2017 și de atunci creștem constant. Atlantic Studio vă ofera suport din prima zi și vă va fi alături de fiecare dată când veți intra online.

Atlantic Studio este format dintr-o echipă puternică (traineri, H.R, suport tehnic, manager) cu scopuri clare și motivați de ambiția și perseverența unor modele de videochat care își doresc mai mult.


Studio videochat Iași

Ghicitul în cafea nu este punctul nostru forte, 😎 dar îți putem spune că alături de noi te așteaptă un viitor strălucit! 💎
Acceptă invitația de a participa la un interviu și hai să cunoști echipa care te poate transforma într-un model de TOP.🏆🥇

0767 333 703

Studio Videochat IașiAm ales să colaborăm exclusiv cu personal feminin. Ne-am dedicat unei singure categorii din dorința de a creea un cadru intim în care tu să te simți confortabilă și lipsită de griji. Îți suntem aproape pas cu pas și vrem să te ajutăm să înțelegi fiecare etapă a activității.

De-a lungul timpului am reușit să construim și ulterior să devenim o familie în care armonia, înțelegerea și respectul sunt nelipsite. Atlantic Studio îți oferă camere individuale de videochat decorate tematic și dotate cu aer condiționat, echipamente profesionale de lucru, vestiare, aparat de cafea și multe alte beneficii.

Noi vă stăm la dispoziție și ne ocupăm de toate aspectele necesare ca tu să devii un model de succes în videochat!

În echipa noastră avem cei mai buni specialiști care știu să facă un model să performeze într-un domeniu prin profesionalism, experiență și încredere.


În cadrul studioului Atlantic am pășit pentru prima dată timidă și fără pic de experiență. Inițial m-am simtit ciudat, dar echipa aceasta și locația superbă m-au făcut imediat să mă simt în largul meu. Trainerii m-au învățat ce trebuie să fac ca să ajung la câștigurile dorite. Nu regret că am spus da acestui job minunat.


Ioana
0767 333 703

Studio Videochat IașiExperiența ne-a învățat...

Să lucrăm mereu cu plăcere și, în fiecare zi, ne bucurăm să vedem că munca noastră se materializează în bunăstarea tuturor celor implicați. Că profesionalismul este cheia succesului în acest domeniu. Și că există mereu lucruri noi de învățat, dar cel mai important e să le pui în practică. Întotdeauna vei fi întâmpinată cu zambetul pe buze și vei vedea că emanăm putere și convigere.

Dacă ești în căutarea unui job cu un program flexibil, în care faci bani foarte repede, folosindu-te doar de farmecul și personalitatea ta. Nu este niciodată prea târziu să faci ceva pentru viitorul tău.

Misiunea noastră este de a deveni cel mai bun studio din industrie. Nu cu cel mai mare numar de modele. Ci studioul cu modelele care câștiga cel mai bine. Ne-am impus pe piață printr-o nouă mentalitate pe care o promovăm în videochat. Îți oferim tot sprijinul necesar pentru a-ți începe sau continua cariera în cel mai bine plătit domeniu de activitate la momentul actual.


Aplica ACUM